EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

Rólad szól! 

GONDOLKOZZ RENDSZERBEN!

Miért rendszerben?

A kudarc legfőbb oka, hogy eddig nem személyre szabott rendszert kaptál.

 1. Hiányosságok és fejlesztendő területek feltérképezése.
 2. A megfelelő tesztek és labortesztek elvégzése.
 3. Személyre szabott megoldásrendszer kialakítása. 
 4. A fejlődésednek és a visszajelzéseid alapján folyamatosan csiszolunk a rendszeren. 
 5. Ez után már csak az a dolgod, hogy élvezd a hosszú egészséges életed. 

A rendszerem 3 pillére

A rendszerem módszereit már több 1000 ember követi és több mint 100 szakember alkalmazza nap mint nap.

 1. Tápanyagok: Elsőnek rendezzük a tápanyagbevitelt, laborra szabott módszerrel. 
 2. Stressz: A stressz a modern ember gyilkosa, de mielőtt megöl előbb tönkreteszi az egész életed. 
 3. Toxinok: A nehézfémek kivezetése nagy divat lett manapság, az én módszerem teljesen más, jóval egyszerűbb és biztonságosabb. 

A 3 alappilért kissebb részekre bontottam, hogy neked érthetőbb legyen és egyszerűbb legyen a kivitelezés.

MILYEN TERÜLETEKKEL FOGLALKOZOM?

LABORRA SZABOTT TÁPLÁLKOZÁS

Hallottál már a laborra szabott táplálkozásról? Ha az én módszeremmel szabom személyre neked a táplálkozást akkor időt, pénzt és energiát spórolhatsz magadnak!

FOGYÁS ÉS FORMÁLÓDÁS

Kipróbáltál már többféle étrendet, módszert, technikát, hogy jobban érezd magad, de nem hozta el a várva várt sikert? Megértem ha elfáradtál. Ne keress tovább! Segítek elindulni és addig kísérlek ameddig szükséged van rá.

IZOMTÖMEG NÖVELÉS

Voltam már 70 kg alatt, tapasztalatom van abban is, hogy mennyire nehéz izomtömeget visszaszerezni, de nem lehetetlen. Ha a módszereid jók, sokkal hatékonyabban tudsz izomtömeget növelni, ebben szintén tudok segíteni Neked.

PRODUKTIVITÁS

Amint elkezdted az életmódfejlesztést, Te magad, és a környezeted is érzékelik a változást. Ha több az energiád, akkor hamarabb végzel a teendőiddel és több szabadidőd marad az igazán fontos dolgokra. A másik nagy előnye annak, ha minőségi munkát adsz ki a kezedből, hogy több pénzt is fogsz tudni vele keresni.

EGYENSÚLY

Ha kibillensz az egyensúlyodból akkor könnyen megbetegedhetsz. Szokták is mondani, hogy a belső egyensúly a kulcs az egészséghez. A belső egyensúly valóban nagyon fontos, de sajnos nem minden esetben elég. Segítek visszahozni a tested egyensúlyát.

HORMONEGYENSÚLY

A rohanó világ folyamatosan stresszel bombázza a testünk. Ezért egy idő után kibillen a normális egyensúlyából. Hormonzavarok manapság már nem csak a hölgyeket érinti, a férfiaknál szintén jelen lehet.

MIBEN TUDOK SEGÍTENI NEKED?

SZEREZD VISSZA AZT AMI MEGILLET TÉGED

...az egészséged! Ha nem vagy egészséges, ha egész nap fáradt vagy, ha nem alszol jól, ha folyamatosan küzdesz a súlyfelesleggel, akkor le fogsz maradni az élet fontos eseményeiről, mert nem tudsz maximálisan ott lenni bennük. Amikor 20-as éveimben küzdöttem az egészségemmel akkor alig jártam el otthonról, heti szinten éppen csak pár napot tudtam dolgozni és az életem egy pillanatig sem tudtam élvezni. Viszont mertem változtatni, és ez mára teljesen megváltozott...

ALVÁSMINŐSÉG JAVÍTÁS

Felmérések szerint az emberiség több mint a fele rosszul alszik. Megébredsz éjszaka? Fáradt vagy napközben? Ha nem vagy elégedett az alvásminőségeddel ebben is tudok segíteni. Akár pár hét alatt sokat tudunk javítani az alvásminőségeden, akkor is ha már évek óta nem kielégítő.

ÚJ GENERÁCIÓS STRESSZKEZELÉS

A stressz tönkre tudja tenni az életminőséget. Én már csak tudom, szinte egész életemben egy stresszes ember voltam, majd az életmódváltás meghozta a változást. Ma már golyóálló vagyok ha a stresszről van szó.

SZORONGÁS CSÖKKENTÉS TÁPANYAGOKKAL

Tudom, hogy milyen az ha folyamatosan ok nélkül szorong az ember. Mivel pánikbeteg voltam ezt én személyesen átéltem. A szorongás is leküzdhető, csak a megfelelő változtatásokat kell beiktatni hozzá.

SPÓROLHATSZ IS

Több 100 ezer forint értékben vásároltam haszontalan táplálékkiegészítőket és vitaminokat, amikre nem is lett volna szükségem. Neked is biztosan van egy olyan fiókod, ami telis-tele van olyan táplálék kiegészítőkkel amiket nem használsz. Tisztítsuk le együtt az étrended a fölösleges kiegészítőktől.

MÁSODVÉLEMÉNY

Ha már jártál más táplálkozási tanácsadónál, vagy életmód mentornál, de úgy érzed szeretnél egy másodvéleményt kérni, akkor nálam van erre is lehetőség. Több szem többet lát! És a másodvélemény abban segíthet, hogy stabilabban tudást birtokolj önmagaddal kapcsolatban. Ez attól különbözik a konzultációtól, hogy nem szükséges eltérned a korábbi tanácsoktól, csak finomhangolunk.

ISMERJ MEG!

A változás nem áll meg, rengeteget fejlődtem az utóbbi 10 évben, és nincs megállás. Folyamatosan fejlesztem magam, szakmai képzésekre járok, tanulok az ügyfeleim tapasztalatából és a véleményük alapján folyamatosan új módszereket és rendszereket fejlesztek, hogy neked már ezen ne kelljen gondolkodni, de hogyan jutottunk el idáig…? 

“Manchesterben elvégeztem a Fitness Akadémiát majd visszatérve Magyarországra elterveztem, hogy elkezdek egy személyi edző vállalkozást. 2018 – ban lettem vállalkozó, és boldog voltam, mert akkor még azt gondoltam, hogy mostantól szabad leszek én osztom be az időmet és pénzügyileg is rendben leszek, így is történt viszont…

valami közbejött…

Egészségügyi problémák miatt nem tudtam élvezni az életet, állandóan fáradt voltam, gyenge, levert és sűrűn megbetegedtem. Alig vártam, hogy elteljenek a napok. Ekkor jöttem rá arra, hogy hiába a szabadidő és a pénz, hogy élvezhessem az életem, előbb egészségre lesz szükségem.

Az életmódfejlesztésnek köszönhetően rengeteg energiám lett, szinte alig betegszem meg és izgatottan vártam minden egyes napot az életemben. Plusz az élet minden területén megváltoztam. Jókedvű és magabiztos lettem illetve hatékony a munkámban, ami által rövid idő alatt több ezer ember ismert meg mint szakembert. Ebből az következett, hogy egyre több ügyfelem lett. 

Az utóbbi években már több ezer emberrel dolgoztam együtt, a világ minden tájáról keresnek fel akik szeretnék magukat csúcsformába hozni szakértők, vállalkozók és sportolók egyaránt.”

Tanulmányaim: 

 • Gundel Károly Vendéglátó és Turisztikai Technikum
 • Focus fitness UK – Level 2  Fitness instruktor
 • Focus fitness UK – Level 3  Személyi edző
 • Weider professional – Életmód és táplálkozási tanácsadó
 • Alkalmazott táplálkozási alapismeretek – Egészségsport fókusszal
 • International sporttrainer academy – Életmód és táplálkozási tanácsadó
 • SynLab Akadémia II. – SynLab Labordiagnosztikai Képzés
 • SynLab – Ambassador

Rólam írták

“Minden energia. Így az emberi élet, a mi életünk minden rezdülése, érzése, gondolata is mind energia. Lehet 2-3 órával több aktív és élénk időszakunk naponta legálisan? Lehetünk csúcsformában 14 órán keresztül nagyközönség előtt egy színpadon? A megoldás három szó: Rácz Andris Biohacker”
Gilányi Attila
Vállalkozó - A legjobb önmagad
“Hatalmas nagy előnyre tesz szert az életében az, aki részt vesz egy tanácsadáson. Amióta sikerül ráadásul beszélnem Rácz Andrással és kaptam tőle egy ajánlást az én életem is megváltozott. Fura volt az elején és szokatlan, de állíthatom sokkal jobban érzem már most magam.”
Szlabik Erik
Vállalkozó - Énekes

KINEK TUDOK SEGÍTENI?

Már mindent megpróbáltál?

Sokan vannak ebben a cipőben. A legtöbb Ügyfelem úgy keres fel, hogy már úgy gondolja mindenen túl van és mindent megpróbált már. Egészen addig ameddig el nem érjük az első eredményeket. Akkor szokott jönni a felismerés, hogy mennyire más ha valóban személyre szabott a támogatás.

Ügyfeleim 80%-a már túl van több mint 5 életmódváltáson, és ugyanúgy küzdött a sikertelenséggel, ahogyan Te is most. 

Azért más, mert olyan rendszereket építek ki Ügyfeleim számára, amelyek teljesen személyre szabottak és a személyes igényeikre vannak kialakítva. Az általam kialakított programok és rendszerek nem csupán néhány általános tanácsot tartalmaznak, hanem egy komplex és egyedi megközelítést alkalmaznak az életmódváltásban.

Nem hiszek az “egy méret mindenkinek” megoldásokban. Minden egyes Ügyfelemnek egyedi kihívásokkal és igényekkel kell szembenéznie, és éppen ezért minden egyes programomat és tanácsomat személyre szabom az egyedi szükségletek és célkitűzések alapján. A célom az, hogy olyan tartós és fenntartható változásokat érjünk el az életmódjukban, amelyeket könnyedén be tudnak illeszteni a mindennapjaikba.

Családos embereknek, és akár az egész családnak

Azért vagyok, hogy segítsek Neked és akár az egész családodnak az egészségesebb életmód kialakításában. Tudom, hogy a modern életstílus nagy kihívásokat jelenthet a családfők és az egész család számára. A rohanó életmód, a stressz és az egészségtelen étkezési szokások gyakran vezetnek akár komoly problémákhoz.

Hiszek abban, hogy az egészséges életmód nem csak egyéni döntés, hanem egész családokat érintő pozitív változás is lehet. Az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás nemcsak a szülők, de a gyermekek számára is hosszú távú előnyöket kínálhat. Egy kiegyensúlyozott étrend és a rendszeres testmozgás nem csak az egészséget javítja, hanem javítja az erőnlétet, koncentrációt és a mentális jólétet is.

Gyermekvállalás előtt és szülés után

Ha Te is szeretnél gyermeket vállalni, fontos, hogy már ebben az időszakban is odafigyelj az egészséges táplálkozásra. Az egészséges táplálkozás nemcsak a Te tested számára fontos, hanem a babád egészsége szempontjából is kulcsfontosságú lehet.

A várandósság időszakban a táplálkozás közvetlen hatással van a magzat fejlődésére és egészségére. A megfelelő tápanyagbevitel hozzájárulhat a születendő csecsemő megfelelő fejlődéséhez és a terhesség zavartalan lefolyásához. A megfelelő mennyiségű vitamin, ásványi anyag és fehérje bevitel kiemelten fontos a fejlődő magzat számára.

Az egészséges táplálkozás nemcsak a gyermek egészségének alapköve, hanem segíthet az anyukának is könnyebben venni a nehezebb időszakokat. Fontos, hogy ebben az időszakban figyelj a kiegyensúlyozott étrendre, amely magában foglalja a friss gyümölcsöket, zöldségeket, teljes kiőrlésű gabonákat és elegendő fehérjeforrásokat.

Ha vállalkozó vagy, vagy üzletet építesz

Ha a munka az életed, de a tested már nem bírja a strapát?
Ilyenkor idővel romolhat a teljesítményed. Az energiádon az alvásminőségeden, illetve a munkához való kedveden is látszódhat, hogy már nem vagy olyan mint régen. 
 
Ha a munkakedved arra a szintre csökken, akár az ügyfeleid is elvándorolhatnak Tőled.
A megoldás, hogy fenntartod az energiaszinted, de sajnos a legtöbben olyan rövidtávú megoldást választanak, ami hosszútávon sajnos csak ront a helyzeten. 
A stimulánsok mint a kávé vagy a különféle táplálékkiegészítők amik azt ígérik, hogy egész napra energiát adnak,helytelen használattal, csak tovább merítik az amúgy is lemerült sejtjeid. Ez pedig egyenes út a kiégéshez.
 
Hogy a hivatásod hosszútávon tudd csinálni a maximális odaadással, amivel meg tudod teremteni magadnak az anyagi biztonságot és a lelki békét, első körben Neked kell rendben lenned!

Mentoráció tanácsadóknak és szakembereknek

Lehetőséget nyújtok szakembereknek is, mint például: dietetikusok, edzők, táplálkozási tanácsadók, hogy megtanulják tőlem az eszközeimet és hogy tovább bővítsék a már meglévő tudásukat. 

A mentorációs program a gyakorlati tudásra összpontosít, mely mind a kezdők, mind a tapasztalt szakemberek számára hasznos lehet. 

Olyan rendszereket tanítok, amelyek nem csak kutatási anyagokra támaszkodnak, hanem az elméleti alapok mellett a tapasztalatokra is. Célom, hogy a résztvevők olyan mélyreható ismereteket szerezzenek, amelyek segítségével hatékonyan tudják támogatni és vezetni ügyfeleiket az életmódváltásban.

Ha szeretnél Te is részt venni ezen a kivételes mentorációs programon, amely új szemléletet és módszereket kínál az életmódfejlesztés területén, itt megtaláltad amit keresel. 

Támogatás és motiváció, pont amikor kell

Több éven át személyi edzőként dolgoztam, ahol nem karba tett kézzel álltam az ügyfeleim mellett miközben küzdöttek a súlyokkal. Hanem én is aktívan részt vettem az edzésben. Ott és akkor nyúltam bele az edzésbe ahol és amikor a legjobban szükség volt rá. 

Az online konzultációkban nyitottan állok előtted. Célodnak, megfelelően alakítom ki milyen módszert és rendszert választok,válasszunk annak érdekében, hogy folyamatosan kitartó munkával elérjük azt. Ízlésed, és szokásaidat is figyelembe veszem, hogy minél könnyebb legyen a megvalósítás.

Amikor tartósan együtt dolgozunk, csiszoljuk a kialakított étrended, mindig ott fogjuk folytatni, ahol éppen tartasz, a Te tempódhoz fogok igazodni.

EGÉSZEN MÁS

Az életmódfejlesztés sokkal hatékonyabb mint az életmódváltás

ÉLETMÓDVÁLTÁS RÉGEN

Sablon

Már több mindent kipróbáltál. De eddig semmi sem hozott átütő sikert. A probléma az, hogy nem személyre szabott rendszert kaptál.

Nem mérhető

Peter Drucker vezetői tanácsadót idézem: "Amit nem tudsz mérni, azt nem tudod fejleszteni".

Dogmák

A világ megváltozott. A módszerek viszont a régiek maradtak. Eddig!

ÉLETMÓDFEJLESZTÉS MOST!

Személyre szabott

Nem csak jobban fogod magad érezni, de pozitív változásokat fogunk látni a laboreredményeidben is.

Mérhető

Így pontosan látjuk majd, hogy a megfelelő irányba haladunk.

Tudományos

A tudomány mai állása szerint már el tudjuk kerülni a krónikus betegségeket. Sőt akár hosszabb életet is tudunk élni, ez sincs még a köztudatban.

100%-BAN RÁD SZABVA

Egyéni konzultáció

Életmódfejlesztés Neked!

Mindent egyedül akarsz megoldani az életedben? Nagy hiba! Az életmódfejlesztéssel egy olyan feladatba vágnád a fejszéd ami legalább 2 emberes. Kettő okból kifolyólag:

1. A szakember segít Neked feltárni a hiányosságokat és célzottan rendszer készíteni számodra.

2. Kell valaki aki kívülről lát Téged, objektíven mérem fel a nehézségeid és megoldásrendszert állítunk fel. 

Az én szerepem, hogy a kezedbe adjam a legjobb eszközöket ahhoz, hogy sokáig fiatal és egészséges legyél. Közben pedig monitorozzam a fejlődési görbéd. 

Mindannyian egyediek vagyunk, ezért mindenki számára egyéni megoldásokra van szükség. 

Az én feladatom, hogy megépítsem Neked azt a rendszert amivel a leghamarabb eléred a célod. És, hogy tartós legyen a változás az életritmusod szerint fogunk haladni az utánkövetésekkel. 

Minden feladatra meg kell találni a megfelelő eszközt. Egy ceruzával nagyon nehéz lenne kivágni egy fát, amíg egy baltával sokkal egyszerűbb, nemde?

Amíg a fa és a balta esete egyértelmű addig a testünk esetében sokkal több tényezőt figyelembe kell vennünk. 

Abban leszek a segítségedre, hogy együtt megtaláljuk azokat az eszközöket amikkel ki tudunk alakítani egy optimalizált életet Neked!

Hogyan történik az egyéni konzultáció?

A konzultáció első felében...

Megnézem a laborjaid, az aktuális ételeid és fel fogok tenni neked több mint 20 kérdést, hogy pontosan átlássam a problémákat és, hogy valóban személyre szabott megoldásrendszert tudjunk Neked építeni.

A konzultáció második felében...

Veled együtt közösen fogunk kiépíteni egy rendszert, azért csináljuk együtt mert így lehetőséget kapsz arra, hogy a Te igényeid is maximálisan kielégüljenek, ezért hosszútávon is könnyedén fog menni az új életmód.

Utánkövetés

Attól függően, hogy milyen konzultációs csomagot választasz, az elején többször érdemes konzultálni, finomhangolni az étrendet. Majd idővel a tapasztalataid alapján, nagyjából fél évente újra megnézem a laborod és ha szükséges akkor finomhangolunk a friss laborod és az igényeid alapján.

SAJÁT MÓDSZEREM

Az étrended a laborértékeidhez és az egyéni igényeid, életritmusod és az ízlésed alapján fogjuk beállítani.

SYNLAB_Ambassador_PNG

LABORRA SZABOTT

Méréseink alapján beállított táplálékkiegészítéssel, hatékonyabban el tudjuk érni a célod!

10+ év tapasztalat

Ez idő alatt az összes lowcarb és ketogén irányzatot használtam már. A carnivoretól egészen a vegánig.

LABORRA SZABOTT TÁPLÁLKOZÁS

Kedvezményes SynLab csomagokkal

Mivel SynLab nagykövet vagyok, azokat az extra kedvezményes laborcsomagokat is igénybe veheted, amiket a SynLab szakértői csapata állított össze annak érdekében, hogy ne Neked kelljen összeválogatni a különféle markereket. A csomagok minden olyan értéket tartalmaznak amire szükségünk lehet a sikeres életmódváltáshoz. 

Ajándék kézikönyv a konzultáció mellé

Egy 17 oldalas kézikönyv, ami arról szól, hogyan szépítsd meg a táplálkozásod. Hogyan építs egy olyan rendszert ami bombabiztos. 

KONZULTÁCIÓ

Konzultáció

105 EUR ~ 40.000 HUF
 • 60 perc online konzultáció
 • Időzítés több részletben
  Pl: 2x30 perc
 • 6 hétig, minden héten 15 perc konzultáció
 • 6 hétig, napi szintű kapcsolattartás, utánkövetés, finomhangolás messengeren
 • Személyre szabott étrend
 • Ásványi anyag beállítás
 • Étrendkiegészítők beállítása
 • Tápanyag laborkiértékelés
 • Étrend finomhangolás, hosszabb távon

3 Alkalom Konzultáció

315
260 EUR ~ 99.000 HUF
 • 180 perc online konzultáció
 • Időzítés több részletben
  Pl: 3x60, 6x30 perc
 • 6 hétig, minden héten 15 perc konzultáció
 • 6 hétig, napi szintű kapcsolattartás, utánkövetés, finomhangolás messengeren
 • Személyre szabott étrend
 • Ásványi anyag beállítás
 • Étrendkiegészítők beállítása
 • Tápanyag laborkiértékelés
 • Étrend finomhangolás, hosszabb távon
Népszerű

Konzultáció +PLUSZ

520 EUR ~ 199.000 HUF
 • 180 perc online konzultáció
 • Időzítés több részletben
  Pl: 3x60, 6x30 perc
 • 6 hétig, minden héten 15 perc konzultáció
 • 6 hétig, napi szintű kapcsolattartás, utánkövetés, finomhangolás messengeren
 • Személyre szabott étrend
 • Ásványi anyag beállítás
 • Étrendkiegészítők beállítása
 • Tápanyag laborkiértékelés
 • Étrend finomhangolás, hosszabb távon

MENTORÁCIÓ SZAKEMBEREKNEK

Mentoráció

157 EUR ~ 60.000 HUF
 • 90 perc online mentoráció
 • 1-2 Labor közös értelmezése
 • 1 Probléma megoldásrendszere
 • Étrendkiegészítők
 • Időzítés több részletben
 • Napi kapcsolattartás messengeren
 • Komplex labordiagnosztika

3 Alkalom Mentoráció

470
392 EUR ~ 150.000 HUF
 • 270 perc online mentoráció
 • 3-4 Labor közös értelmezése
 • 3-4 Probléma megoldásrendszere
 • Étrendkiegészítők
 • Időzítés több részletben
  (Pl:3x90 perc)
 • Napi kapcsolattartás messengeren
 • Komplex labordiagnosztika
3 alkalom

Mentoráció +PLUSZ

1305 EUR ~ 500.000 HUF
 • 3 hónap, időkorát mentesen
 • Korlátlan labor közös értelmezése
 • 10+ Probléma megoldásrendszere
 • Étrendkiegészítők
 • Időzítés több részletben
  (Pl: 1x60, 1x30 perc)
 • Napi kapcsolattartás messengeren
  (3 hónap)
 • Komplex labordiagnosztika

VEDD MEG AJÁNDÉKBA.

Párodnak, barátaidnak vagy az ismerőseidnek!

Vélemények

GYAKORI KÉRDÉSEK

Nem csak ketogén étrenddel foglalkozom. Low carb étrendtől egészen a szigorú ketogén irányzatig kompetens vagyok. Ebbe 10-80 gramm (bizonyos esetekben még több) szénhidrát fogyasztás is beletartozik. Pár irányzat amit használunk:

✔ Célzott keményítőhasználat (napi 140 grammig)
✔ Egyensúlyi étrend
✔ Low carb vagy módosított Atkins
✔ Tradicionális ketogén 
✔ Terápiás ketogén 
✔ Carnivore ketogén
✔ Ketotáriánus
✔ Növényi étrendek (vegán, vegetáriánus stb.)

Amire szükségem lenne, hogy fotózd le az ételeid, legalább 5 napon át. Bármilyen étrend szerint étkezel, mivel mindenképp látnom kellene, hogy mi a kiindulási pont. Bátran fotózd le azokat az ételeket is amikről tudod, hogy nem jók, nem foglak elmarasztalni miatta. Fontos lenne látnom, hogy pontosan miket ettél a beszélgetés előtt, hogy jobban megismerjelek.

Laborba is ajánlott elmenni, hogy pontosan lássam a  tápanyag igényeidet.

Jelentkezésed után, asszisztensem, Kriszti, a [email protected] -en felveszi Veled a kapcsolatot időpont egyeztetésre, és segít előkészülni, megszervezni, azt.

A konzultációt javasolt 1 hónapon belül megtartani, de maximum 2 hónap áll rendelkezésedre.

A legjobb ha havonta újra beszélünk. Ez azért fontos, mert a legtöbb esetben fontos lehet finomhangolni az étkezéseden attól függően, hogy mire hogyan reagálsz.

Ezt a programot használhatod a legrugalmasabban, az igényeidnek, fejlődésednek megfelelően.                Itt lehetőséged nyílik akár 2 hetente, vagy havonta 30 perces konzultációt is kérni.                             Kezdőknek és sportolóknak is ajánlott.

A három konzultációt javasolt 3-4 hónapon belül megtartani, de maximum 6 hónap áll rendelkezésedre.

Legoptimálisabb 60 perces konzultációval kezdeni. Megismerem az eddigi étkezési szokásaidat, céljaidnak megfelelően kialakítom az új, javasolt étrended.                                                                                          Majd folytatjuk, az egy hónapon át tartó napi kapcsolattartással Messengeren, írásban. Itt folyamatosan tudlak támogatni, finomhangoljuk a kialakított étrended.                                                                                 A programot, – akár néhány hét önálló munkád után- egy 30 perces konzultációval zárjuk.

Ezt a 3 lépcsős programot javasolt 2 hónapon belül megtartani, de maximum 3 hónap áll rendelkezésedre.

Sok esetben hasznos, ha nem egyedül vágsz bele. Nem csak családtagoknak, de barátoknak is ajánlom ezt a lehetőséget.                                                                                                                                                     Itt is, mindenkinek személyre szabom az étrendjét, a kitűzött céljainak megfelelően.

A három alkalmas konzultációt javaslom, mert ilyenkor a konzultációt 90 percesre tervezzük, így ez a program 2×90 percesre is bontható.

Az elhízás folyamata általában éveket vesz igénybe, viszont ha jól csináljuk akkor a fogyás nem fog évekig tartani, pár hét alatt már látványos változást tapasztalhatsz, de ha igazán tartós eredményt szeretnél akkor több hónapban gondolkozz. Ezért, hogy végig tudjak Neked segíteni, hasznos lehet, hogy ha a 3 alkalmas konzultációt választod. 

Persze! A különbség, hogy Nálad másképpen kell majd beállítani az étrendet, időzítését és a mennyiségeket. 

Egyáltalán nem, rengeteg kezdővel is foglalkozom. Ha kezdőként egyből hozzáértővel kezded, akkor gyorsabban el tudod érni a célod és el fogod tudni kerülni a stagnálást is. 

A legtöbben pont ezzel a problémával keresnek meg. Haladók járnak hozzám nagyrészt, azzal a problémával, hogy valamiért nem úgy működik az étrend mint korábban. Segítek neked kideríteni mi lehet az oka. 

Nem vagyok orvos, de nagyon hasznos ha meg tudjuk nézni a laborodban a tápanyagok szintjét.

Bármely programra jelentkezel, részletes leírást küldünk a kedvezményes csomagok tartalmáról, árairól, és a kuponkódot is megkapod. Amennyiben előzetesen tudni szeretnéd a csomagok tartalmát, és az árakat, e-mailban kérheted a [email protected] -en A leggyakrabban használt csomagjaink 26 800 és 70 900 Ft között mozognak.

Használhatod az ajándékkártyánkat is. Annyi a teendőd, hogy rendelésnél a megjegyzés mezőbe beírod annak a nevét, e-mail címét, és a telefonszámát akinek szánod. Az sem árt, ha odaírod az ajándékozás időpontját is. Technikai kérdéseiddel kapcsolatban írjál bátran a [email protected] -re , ahol én, és az asszisztensem is segítségedre leszünk.

Érdemes 1-3 havi rendszerességgel, újra konzultálni, hiszen folyamatosan fel fognak merülni kérdések és a visszajelzéseid alapján érdemes majd állítani az étkezésen. Az első konzultáció minden esetben 60 perces, a továbbiak a Te igényed szerint lehetnek akár 30 percesek is.

Asszisztensem, Kriszti, a [email protected] -en minden további kérdésedre szívesen válaszol, segít a program kiválasztásában, és a jelentkezésben is.

CSATLAKOZZ A TÖBB EZER SIKERES ÉLETMÓDVÁLTÓHOZ, AKIK SIKERESEN HASZNÁLJÁK A MÓDSZEREIMET!

Iratkozz fel a várólistámra és megkapsz tőlem 5 bomba módszert ajándékba!