GONDOLKOZZ RENDSZERBEN!

Miért rendszerben?

A kudarc legfőbb oka, hogy eddig nem személyre szabott rendszert kaptál.

 1. Hiányosságok és fejlesztendő területek feltérképezése.
 2. A megfelelő tesztek és labortesztek elvégzése.
 3. Személyre szabott megoldásrendszer kialakítása. 
 4. A fejlődésednek és a visszajelzéseid alapján folyamatosan csiszolunk a rendszeren. 
 5. Ez után már csak az a dolgod, hogy élvezd a hosszú egészséges életed. 

A rendszerem 3 pillére

A rendszerem módszereit már több 1000 ember követi és több mint 100 szakember alkalmazza nap mint nap.

 1. Tápanyagok: Elsőnek rendezzük a tápanyagbevitelt, laborra szabott módszerrel. 
 2. Stressz: A stressz a modern ember gyilkosa, de mielőtt megöl előbb tönkreteszi az egész életed. 
 3. Toxinok: A nehézfémek kivezetése nagy divat lett manapság, az én módszerem teljesen más, jóval egyszerűbb és biztonságosabb. 

A 3 alappilért kissebb részekre bontottam, hogy neked érthetőbb legyen és egyszerűbb legyen a kivitelezés.

98%-os elégedettség

Ügyfeleink visszajelzése alapján 98%-os az elégedettség.

Minden héten minikonzultáció, és csoportos meeting!

Minden héten 15 perces egyéni konzultáció, és minden héten
60 perc csoportos meeting.

Többféle étrendben tudok segíteni!

Ketogén, Low-Carb, Mediterrán, Paleo, Carnivore és akár vegán étrendben is.

Kinek szól a program?

A csatlakozók nagy része 35 év feletti, és túl van több mint 4 sikertelen diétán.

100% rád szabva!


A videós konzultációk, meetingek során megismerlek Téged, majd
egy teljesen egyéni rendszert
készítek Neked.

Itt Te vagy a középpontban!

Visszajelzéseid alapján folyamatosan "finomhangolom"
a kialakított étrended.

✔ VÉLEMÉNYEK A PROGRAMRÓL

"Nagyon hálás vagyok az eddigi segítségért, örömmel leírom! 😊 Szóval az évem legjobb döntése volt csatlakozni a csoporthoz (a férjhez menés után 😅), nem gondoltam volna, hogy már az első hét után ilyen pozitív változást tapasztalok egy nekem kritikus területen, ami az éjszakai felébredés. Amióta kiderült az IR, a szigorú diétát sokszor nem sikerült tartanom, mert nehezebb időszakok váltották egymást minden téren. Ezalatt nem tudtam szigorúan diétázni és állandósultak az ébredések, és persze az éjszakai wc-re menések. Az első konzultációig nem tudtam, hogy ez kapcsolatban állhat az ásványi anyag szinttel, de a labor alapján azt a tanácsot kaptam, hogy ezeket a következő hetekben másképp pótoljam, és a komolyabb fogyási eredmények majd ezután jöhetnek! Már másnap elkezdtem a változtatást! Alig akartam elhinni, de már szinte azonnal éreztem a változást és átaludtam az éjszakát!!! Éjszaka hordok egy hőmérős órát, és ennek adatai is megerősítik, hogy az elmúlt 6 napban egyszer ébredtem fel, de vissza is tudtam aludni és nem kellett pisilni mennem, tehát olyan mintha meg sem történt volna! 😄 Szóval nagyon hálás vagyok már az eddigi összes tanácsért, amit kaptam a programban, és hatalmas eredménynek érzem, pedig eredendően a fogyásra akartam koncentrálni, mivel már elég rég együtt éltem ezzel a gonddal…Ami a fogyást illeti, 1 hét alatt eddig 2,5 kg ment le, ami szintén motivál, pedig nem is számítottam rá! Mindenkinek szívből ajánlom, mert tényleg a legjobb helyen vagytok! "

"Nagyon nagy élmény volt számomra a program, ezúton is köszönöm a rengeteg tanácsot és segítséget, amit kaptam tőled az elmúlt hetek alatt. Ahogy azt beszéltük is, az elején elég bizonytalan voltam, hogy mi lesz ebből...megrögzött kalória számláló vagyok, de rengeteg az ellentétes állásfoglalás ebben a témában 😀 A program előtt sem éreztem, hogy sokat ettem volna (1200 kalória körül), bár akkor 120 g szénhidrát diétát követtem az IR miatt, minden étkezésnél megadott mennyiségű szénhidrát bevitellel. Nem voltam jól, iszonyatosan enerváltnak éreztem magam egész nap. Arról nem is beszélve, hogy a súlyom évek óta nem indult meg lefelé. A 4 hetes program már tényleg kicsit utolsó esély klinika volt számomra 😅 Az elején nem tagadom, kicsit csalódott voltam. Azt hittem, majd javasolni fogod, hogy egyek többet, mert a jelenlegi túl kevés, raktároz a testem, emiatt nem megy a fogyás. Aztán valami sokkal jobbat kaptam 😀 Egy olyan rendszert, amit ténylegesen hosszú távon tudok tartani, olyan tanácsokat, amikkel néha-néha egy görbe nap is belefér 😀 Az elektrolit porban nem tudom, mi van, de kötelezővé tenném mindenkinek 😀 Már az első héten éreztem, hogy rengeteg energiám van..évek óta nem volt erre példa. Az igazán pihentető alvást már réges rég elengedtem, mióta az eszem tudom, nagyon rossz alvó voltam (2-3 megébredés éjszaka). A 3. hét környékén már sikerült átaludni az éjszakát...azt nem számítom bele, hogy 5-kor kelt a macska, mert éhes 😀 Csak hogy írjak egy pici negatív tapasztalatot is, az évek óta nem látott ekcémám visszatért. De erre is szuper tanácsokkal láttál el és így, hogy minden utolsó étkezéshez eszek tejfölt, kefírt vagy épp görög joghurtot, ez is szépen múlik már. Kicsit hosszúra sikeredett a beszámoló, ne haragudj 😅 De összességében nekem nagyon pozitívan telt ez a 4 hét. Soha nem éreztem, hogy éhes lennék vagy épp hiányozna valami. A ciklusom környéki falásroham sem jelentkezett most...próbáltam enni egy kocka étcsokit, de rájöttem, hogy igazából nem is kívánom. Nem kell 😅 Végszónak még annyit, hogy ma reggel a mérleg -5 kg-ot mutatott, úgyhogy elégedett vagyok nagyon 🤩 Köszönök mindent! 😀"

"Ma valami átkattant bennem a program során. Már tudok máshogy nézni az ételre, és nem mumus amitől csak hízni lehet. Érzem magamon a pozitív változásait annak a munkának amit együtt csinálunk. És nagyon köszönöm, hogy ebben támogattok és toltok előre és húztok vissza és van alternatíva ha jönnek a gyenge pillanatok! Szuper kis csapat jött itt össze, és jó hogy vagytok mindannyian. Sokat tanulok a többiektől is, ihletet merítek és kitartást. Ha nekik sikerül akkor nekem is. Szerintem én voltam az egyetlen aki 2 hét után még mindig hízott, és itt szokott feladásra kerülni a dolog részemről, hogy hát akkor jó ezt sem jól csinálom... De nem. Az, hogy figyelő szemetek mindent lát és azonnal ott van ha kell, egy főnyeremény. Ma éreztem azt először igazán, hogy az étel táplálék és nem a szükséges rossz. Máshogy eszem, minőségiek lettek az étkezéseim, nagyon jól alszom, már nem horkolok, nagyon jól érzés, hogy jól van a hasam. Nem vagyok felfújódva, nem szúr, nem csíp, nem harap. Jó lett az emésztésem. Az ízületi gyulladásom is múlni látszik, nincsen már fejfájásom, sőt a migrénes rohamok is elmúltak. Tele vagyok energiával, én aki állandóan téli és nyári és tavaszi meg őszi álmot tudnék aludni mert állandóan fáradt voltam. Nagyon régen éreztem magam már ilyen jól a bőrömben! Ott tartok, hogy ketós recepteken gondolkodom, és már készül a szakácskönyvem. Már van egy saját receptem. Most hogy belevágtam veletek érzem igazán, hogy ez nagyon kellett! Ezt a csapatot mindenkinek ki kell próbálnia aki hozzám hasonlóan elveszett a táplálkozás útvesztőiben, és nem ért el eredményeket. Sok nyomorom van, de ezt már lassan múlt időben szeretném emlegetni, mert azzal a segítséggel amit tőletek kapok, még 120 évesen is egészséges leszek! Amiért rettentően hálás vagyok, hogy az étellel kapcsolatos viszonyomat sikerült átbillentenetek. Nem pszichológus kellett nekem, hanem Zsuzsi és András, és a támogató csapat, Ti itt mindannyian!"

"Végre sikerült bemennem 57 kg alá. 56,3kg-ot mutat a mérleg. Nagyon örülök ennek. András mondta, hogy nehéz eset leszek, mivel az utolsó pár kilótól a legnehezebb megszabadulni, így nem is aggódtam ezen. Az előző havi programban kezdtem, akkor 58,3 kg volt a súlyom, az arcbőröm állapota meg kritikán aluli. Apró, gyulladt pattanások voltak a fejemen, nem győztem sminkelni. Az arcom az egy hónap alatt szinte teljesen rendbejött. Nincsenek pattanások, a helyük is csak halványan látszik, amik hamarosan el fognak tűnni teljesen. A napokban meg is dícsérték, hogy milyen szép a bőröm, és 24 évesnek néztek, pedig elmúltam 30. Már korrektort sem használok. És a sok jó dolog mellett még egy pozitívum, hogy nem vizesedek, könnyűnek érzem magam, sem puffadás, vagy túlságos teltségérzetem nincs. Ezt már nagyon sokszor elmondtam, tudom, de nekem ez volt a legzavaróbb a mindennapokban így nagyon örülök, hogy megoldódott tartósan. Be kell vallanom, nem igazán hittem ebben a programban. Egy utolsó esélyként vágtam bele, gondoltam ennyit még megteszek azért, hogy jobban érezzem magam, aztán lesz, ami lesz. Csinálhatnám amúgy még sokkal jobban is, de így, hogy nem erőltetem meg magam, is van változás bőven. Szóval köszönöm a sok segítséget. Kíváncsi vagyok, hogy mit hoz ez a hónap, vagy épp a következő, mert a 3 hónapos turnusra jelentkeztem."

"Szia András! Képzeld úgy vegig aludtam az éjszakat, hogy egyszer nem ébredtem fel! Reggel 5.16-kor kialudt érzéssel ébredtem! De jól rálustiztam aztán! Kb. pár napja szedem a megbeszélt kiegészítőket a megfelelő adagban, ahogy mondtátok! És elképesztő alvás melységet produkalt! Köszönöm!"

"Elégedett vagyok. Nagyon felkészültek és segítőkészek vagytok. Kár volt eddig várnom, előbb kellett volna elkezdenem ezt a programot."

"Nem gondoltam volna hogy beindul. Azt hittem stabilan áll 75-ön a súlyom."

"Ma szuperül vagyok..Reggel mértem magam és ismét kevesebbet mutatót a mérleg..Már most sokat tanultam töletek..Nagyon tetszik hogy ilyen türelmesek vagytok velünk."

"Életem legjobb döbtése volt, hogy Andrásékat választottam! A rengeteg ingyenes anyag ízelítőtt adott, hogy mi is ez a ketogén étrend. De egyedül nem ment. Nem sikerült sem lefogyni, sem egészségesebnek lenni. Most fogják a kezem, segìtenek ha elakadok, motiválnak, bármikor rájuk írhatok ha baj van, vagy ha épp mélyponton vagyok. Nem sok, de egy hónap alatt is rengeteg javulást tudok már felmutatni. Rendeződik a cukrom, javul a béláteresztő szindrómám, elmúlt az allergiám, nincs már ízületi fájdalmam, nem fáj a fejem, és még van mit a listára tennem. Én csak hálás lehetek, hogy ekkora tudással rendelkező csapat vett a szárnyai alá. És a napi (0-24 es!) kb1000 Ft egyáltalán nem sok azért, hogy egészségesebb legyek. Többet költöttem el nasira... De az már a múlt! Megyek előre a program segìtségével ami minden pénzt megér! Csak hálás lehetek a munkátokért! Felbecsülhetetlen amit létrehoztatok!"

"Hogy tetszik? Az egy szavas válaszom, hogy nagyon! Nagyon elégedett vagyok. Bővebben: szeretem, hogy egy közösség része vagyok. Vannak konzultációk, amik szuperek, de ha bármilyen kérdés felmerül, készségesen segítetek. Az ember itt tényleg segítséggel / kontrollal tud életmódot váltani. Amit pluszban kiemelek. Van tapasztalatom egy életmódváltó programmal, ahol orvos segít. Sajnos ott a figyelem mértéke messze elmarad. Ti figyelték a tagokra. Valóban a féltett kérdésre válaszoltok. Tényleg megnézitek a laboreredményt, stb és személyre szabottan működtök. Szóval ez a 4 hét után újra találkozunk majd. Újra megrendelő leszek. Köszönöm"

"Elképesztő tudásotok van, vissza néztem az élő videókat, mivel sajnos nem tudtam ott lenni. Már elég régóta figyeltem, hogy mit csináltok, hogyan dolgoztok, de ez a program még jobb, mint amire számítottam!"

"Minden rendben,napok óta szárnyalok, durva,hogy a depresszióm eltünt. IR teljesen tünetmentes, sose voltam ennyire jól, talán fiatalabb koromban, olyan mintha lett volna rajtam egy gyári vissza állítás és most "újra kezdhetem" panasz mentesen."

"A program nagyon tetszik. Sokat lehet tanulni az élőkből is, így hogy feltesszük a kajafotókat még ötleteket is lehet merìteni ha az ember épp alkotói válságban van, hogy mit is főzzön. És a csapat húzóereje is jól jön. De ami a legfontosabb, hogy fogjátok a kezünket, kérdezhetünk ha elakadunk és személyre szabjátok a diétát, vitaminokat... Eddig akárhol is próbálkoztam, ekkora figyelemben nem volt részem. Még orvosi diétánál sem. Nagyon jó szakemberek vagytok, és biztonságban érzem magam mert a sok nyavajám ellenére úgy érzem maximális figyelmet és segìtséget kapok tőletek. Nagyon bánom már, hogy nem vágtam bele már korábban. De lehet most fáj annyira, hogy elég volt és végre változtatok a helyzetemen. Egyszóval nagyon hálás vagyok, hogy rátok találtam, és felbecsülhetetlen az a munka amit végeztek, hogy emberek visszanyerjék, vagy megtartsák az egészségüket."

"Tetszik a program és a minikonzultációk. Sajnos túl sokan hiszik magukat professzornak a ketoval kapcsolatban, ezért már a végére teljesen belegabalyodtam, és bele fáradtam. Ezért adtam fel újra és újra.... Most remélem menni fog és végre lefogyok. Összesen 47.5 kg- ot akarok elhagyni, ami nem kevés. Köszönöm a támogatásotolat és a segítségeteket!"

"Azt fontosnak tartom, hogy folyamatosan fejlesztitek a programot, ezt jó látni és a részese lenni, ez is tud plusszt adni a hétköznapokban. Látni, hogy nem a csak a fogyni vágyok adnak bele mindent, hanem ti is. Nekem még mindig újdonság látni, hogy ennyire akartok is segíteni mindenkinek aki hozzatok fordul, minden tekintetben. Ez nagy dolog a mai világban. "

"A program tetszik és remélem eredménye is lesz,bàr tudom ehhez idő kell. De màr most lènyegesen kevesebbet ès jobb minőségű èteleket eszem mint a program előtt. Ami nagyon szimpatikus az, hogy bàrmi kérdèsem van nagyon rövid időn belül kapok vàlaszt, segítsèget, írtó kedves és segitőkèsz a csapat."

"A 4 hetes program szuper, folyamatosan tanulok valami újat…nincs bennem semmi kétség, hogy elérem-e a célom… a segítségetekkel csak idő kérdése és meglesz. Az is nagyon tetszik, hogy minden problémára van valamilyen megoldásotok!"

"A havi program nagyszerű! Gondolni sem mertem volna, hogy ennyire hasznos. Bár úgy éreztem sok infó és személyes tapasztalat birtokában voltam eddig, de a tanácsaitok aranyat érnek. Mióta viszek be plussz ásványi anyagokat a tanácsod szerint, még a 10éve bedugult bal oldali orrlyukamom is tudok lálegezni már. Igencsak felszabadító. Tejtermékek tiltólistásak voltak nekem eddig - most már nincs tőle problémám sem nekem, sem a babámnak. Ki gondolta volna, hogy egy kis kapszula megold ilyen régi gondokat .... Nagyon hálás vagyok, köszönöm!"

"A program nekem nagyon tetszik, van még mit tanulni bőven."

ISMERD MEG A PROGRAMOT!

MINDEN HÉTEN 15 PERC EGYÉNI KONZULTÁCIÓ

MINDEN HÉTEN 60 PERC CSOPORTOS MEETING

6 HÉTEN ÁT FB. ZÁRT CSOPORTBAN KAPCSOLATTARTÁS

Én fogok segíteni Neked!

Eddig több mint 3000 ember vett már részt a programban
0 +
Év tapasztalatom van
0 +

Amióta elkezdtem 21 kg-ot sikerült leadnom, a 44 es (volt hogy 46-os) ruhaméret helyett, most 38-ast hordok! A videótár nélkül nem ment volna ennyire könnyedén.

7 hónap alatt sikerült 40 kg fogynom! 4 évig éltem ebben a börtön testben. Soha többet. Októberben már le futottam a félmaratont is! Sok sikert mindenkinek!

Könnyedén lefogytam 32 kg-ot, egy olyan személyre szabott rendszerrel ami könnyen tartható és még élvezetes is.

MIRŐL LESZ SZÓ A PROGRAMBAN? 

 

Nem csak fogyás! Teljes életmódváltás. A saját rendszeremmel.

 

Táplálkozás

Laborra szabott táplálkozás, Ketogén, low carb, paleo, atkins vagy akár növényi alapú ketogén. Te eldöntöd mi az amit szeretnél, én pedig mindegyikben tudok segíteni Neked.

Alvás

Te is megébredsz éjszaka? Szeretnél kipihenten ébredni? Tudtad, hogy a fogyás hatékonysága függ az alvásminőségedtől is? Ezért az alvás javítása is nagy hangsúlyt kap a programban.

Hat hét

A hat hét, alatt elkezdjük visszaszerezni azt amit elvesztettél. Az egészséged! A 6 hét egy erős löketet ad az induláshoz, de a teljes átalakuláshoz fontold meg a 3 alkalmas bérletet.

NE MARADJ LE!

Heti menetrend

 1. A program azzal kezdődik, hogy kapsz egy élelmiszer listát.
 2. Majd azzal folytatjuk, hogy mindenki leméri magát és feljegyezi az értékeket.
 3. 1-én a késő délutáni órákban lesz az első online találkozó, itt megbeszéljük a célokat és megismerkedünk egymással.
 4. Minden héten, egy alkalommal lesznek az egyéni minikonzultációk. Ez a program egyik legérdekesebb része! A 6 hét alatt összesen 6 minikonzultáció lesz.
  A minikonzultáció alkalmával 15 percet beszélünk.
  Ha kiszámoljuk, hogy a 6 alkalommal tudunk 15 percet beszélni az a 6 hét alatt 90 perc konzultáció!
  Meg tudod hallgatni mások minikonzultációját is, melyekből sokat tanulhatsz. Összeadva 27 óra (létszámtól függően) videóanyagot fogsz kapni! (Tehát, minden minikonzultáció utólag is visszanézhető!)
 5. Minden héten, egy alkalommal interaktív, csoportos kérdezz-felelek, kb. 60 perc, (létszámtól függően). Ez a program második legérdekesebb része! Csoporton belül, ezek a felvételek is visszanézhetőek, kb. 6 óra videóanyag.
 6. Minden nap, fel kell tölteni az ételeid egy általad létrehozott albumba.
 7. A minikonzultációk alkalmával megnézem az ételeidet. Kijavítom, ha valamit nem jól csinálsz és finomhangolunk a célodnak megfelelően.
 8. A program során bármikor kérdezhetsz a csoportban!
 9. Programzárás az utolsó napon, késő délután lesz online, ahol megbeszéljük, kiértékeljük az eredményeket, sikereket.

Albumok

A programban résztvevők feltöltik az ételeiket egy albumba (lásd: lent a képen). Mivel folyamatosan látom az ételeid, így könnyen és hatékonyan a segítségedre tudok lenni, ha elakadnál. Plusz, hogy minden nap le kell fotóznod az ételeket, még extra motivációt is ad. Te is megnézheted a csoporttársaid ételeit, ötleteket meríthetsz, és kérdezhetsz is tőlük.

241624672_405103901344426_7331147682059049475_n.jpg

Maradt még kérdésed?

Bárki, aki betöltötte a 18. életévét.

A program során többféle irányzatban tudok segíteni, igényeid, céljaidnak megfelelően. Ketogén, Low-Carb, Mediterrán, Paleo, Carnivore és akár vegán étrendben is. Itt nem lesz sablon, a program során mindent személyre szabok Neked! 

Persze. Ebben is tudok segíteni. 

 • 6 alkalom minikonzultációt.
 • 6 alkalom interaktív kérdezz-felelek.
 • Élelmiszer lista
 • Folyamatos kérdezési lehetőséget. 
 • Titkos receptjeimet. 
 • További kedvezményes kuponokat. 

Heti 1 alkalom minikonzultáció mindenkivel külön-külön, és heti 1 alkalom csoportos foglalkozás :

A meetingek 4-4,5 óra hosszúak, ez idő alatt mindenkivel egyesével 15 percet beszélek, minikonzultáció kereteiben. (Heti 1 alkalom).

Ha kiszámoljuk, hogy heti 1 alkalommal 15 percet beszélünk az 6 hét alatt összesen 90 perc, amikor csak veled foglalkozom!

Interaktív kérdezz-felelek csoportos meeting. (Heti 1 alkalom).

Plusz meghallgathatod 6 héten át, a heti 2 meeting teljes tartalmát is, amiből nagyon sokat lehet tanulni, ez összesen több mint 30 óra.

Ezek a  találkozók egy online felületen zajlanak.
A csatlakozáshoz nem szükséges letölteni semmilyen alkalmazást, csupán rá kell kattintani a csatlakozási linkre és már bent is vagy a megbeszélésben.

Egyesével átnézem mindenkinek az albumját, és személyre szabva változtatunk a célodnak megfelelően. Ez általában 4-4,5 óra hosszú, a hossza attól függ milyen sokan vagytok a programban.  Személyenként 15 percet beszélünk.(Ha nem tudsz végig ott lenni, az sem gond, mivel időpont-foglalásos rendszer van, a többit más időpontban visszanézheted.

Bármikor tudsz kérdezni a csoportban írásos formában is, és én mihamarabb válaszolok Neked szintén írásban. És minden minikonzultációt vissza is tudsz nézni, amiből rengeteget lehet tanulni. A 60 perces interaktív kérdezz-felelek beszélgetésen is lesz lehetőséged kérdezni.

A legtöbb esetben sajnos 6 hét nem elég ahhoz, hogy komolyabb, de főleg tartós változást érj el. De ha csak egyetlen 6 hetes turnusra csatlakozol akkor is mindent megteszünk annak érdekében, hogy el tudj indulni a céljaid felé. A legtöbben 3-4 alkalommal jönnek tovább, de van aki már több mint 1 éve tag, mert annyira kedveli a felügyeletem a társaságot és a csapatszellemet amit a program nyújt. Tudom, hogy mennyire nehéz hosszútávon kitartani, ezért én is szeretnélek jutalmazni kedvezményekkel akkor, ha több 6 hetes programban is velem tartasz, a részleteket megtudod a programban. Vagy érdeklődhetsz az asszisztensemtől is, minden kérdésben szívesen segít : [email protected] (Kriszti).

Hogy fotózd az ételeket, amiket eszel. A legjobb, ha már a program előtt elkezded a fotózást. Ez azért fontos, mert szeretném látni, hogy honnan indulunk.

 1. Kártyás fizetés esetén nincsen teendő, a Bank automatikusan intézi.

2. Utalás esetén a forintszámládról is ki tudod fizetni EUR-ban a program árát.
A bankok eltérő alkalmazást használnak, a deviza, vagy valuta utalásra.
Nincsen szükség semmilyen előzetes átváltásra, utalás közben kell csak megadni az adatokat.

Előfordulhat az életben, hogy hirtelen, váratlan események történnek, ilyen esetben:

A 6 hetes programnál lehetőséged van 1x 1 hónapos (Turnus) halasztást kérni.

Ezt mindenképp e-mailban kell kérni a [email protected] -en, hogy Kriszti, asszisztensem, át tudjon tenni az általad kért csoportba.

Ezt a programot javasolt 1 hónapon belül elkezdeni, de maximum 3 hónap áll rendelkezésedre.

Ez a programot 3 egymás utáni alkalomra szól, azonban előfordulhat az életben, hogy váratlan események történnek, hosszabb távon, ilyen esetben:

A 3 alkalmas bérletnél lehetőséged van 2x 1 hónapos (Turnus) vagy 1x 2 hónapos (Turnus) halasztást kérni.

Ezt mindenképp e-mailban kell kérni, a [email protected] -en, hogy Kriszti, asszisztensem, át tudjon tenni az általad kért csoportba.

Ezt a programot javasolt 6 hónapon belül megtartani, de maximum 10 hónap áll rendelkezésedre.

Annyi a teendőd, hogy rendelésnél a megjegyzés mezőbe beírod annak a nevét, e-mail címét, és a telefonszámát akinek szánod. Az sem árt, ha odaírod az ajándékozás időpontját is. Technikai kérdéseiddel kapcsolatban írjál bátran az [email protected] -ra, ahol Kriszti asszisztensem segítségedre lesz.

Mivel mindenkivel egyesével beszélek, ezért nem tudok 18 főnél nagyobb csoportot vállalni egy 6 hetes turnusban. Azonban 5 főnél kevesebb jelentkező esetén, csak egyéni konzultációk keretei között tartom meg a programot. Bővebb információért keressétek asszisztensem, Krisztit, a [email protected]-en.

SAJÁT MÓDSZER

Az étrended a laborértékeidhez és az egyéni igényeid alapján fogjuk beállítani.

SYNLAB_Ambassador_PNG

LABORRA SZABOTT

Méréseink alapján beállított táplálékkiegészítéssel, hatékonyabban el tudjuk érni a célod!

10+ év tapasztalat

Ez idő alatt az összes lowcarb és ketogén irányzatot használtam már. A carnivoretól egészen a vegánig.

SYNLAB INFÓK

Kedvezményes SYNLAB csomagok!

2023-ban sikeresen elvégeztem a SynLab Akadémia II. labordiagnosztikai képzést. A SYNLAB HUNGARY Kft. Magyarország és Europa legnagyobb labordiagnosztikai szolgáltatójával együtt, készítettünk több olyan laborcsomagot, amik pontosan azokat az értékeket méri amikre szükségünk lesz ahhoz, hogy a véredből is mérni tudjuk a változásokat. Ezeket a laborcsomagokat a programban résztvevők, egy kuponkód segítségével kedvezményesen vehetik igénybe! A regisztráció után megkapod a szükséges információkat, hogy kedvezményesen használhasd ezeket a csomagokat. 

Mennyibe kerül? Előbb egy gyors kérdés:

Neked mennyit ér az egészséged? 

“Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi.” Arthur Schopenhauer – német filozófus (1788. február 22. — 1860. szeptember 21.)

Hiába van pénzed, szép autód, vagy egy fantasztikus párod. Ha a tested romokban, akkor nem fogod tudni élvezni az életet. 

Az egészség, mindig az első helyen kell, hogy szerepeljen az életedben! Ha eddig még nem így volt, az sem baj! De tedd meg az első lépést még ma, kezdődjön ez az utazás a “6 Hetes Programmal”!

Én minden tőlem telhetőt megteszek, hogy visszaadjam a formád, az alakod és az  egészséged a 6 hét során!

SZEPTEMBERI - 6 HETES ÉLETMÓDFEJLESZTŐ PROGRAM!

Prémium konzultációs lehetőséggel

Kezdőknek, újrakezdőknek és haladóknak!

Ajándék kézikönyv a programhoz

Egy 17 oldalas kézikönyv, ami arról szól, hogyan szépítsd meg a táplálkozásod. Hogyan építs egy olyan rendszert, ami bombabiztos. 

FIGYELEM TELTHÁZ!

A JÚLIUSI PROGRAM BETELT!

JELENLEG A SZEPTEMBERI PROGRAMRA TUDSZ JELENTKEZNI. 

6 Hetes Prémium Konzultációs Program

156 EUR ~59.990 HUF
 • 6 hetes program
 • Heti 1 alkalom minikonzultáció
 • Heti 1 alkalom kérdezz-felelek
 • Élelmiszer lista
 • Receptek, tippek, trükkök
 • Személyre szabott étrend
 • Ásványi anyag beállítás
 • Étrendkiegészítők beállítása
 • Étrend finomhangolás
 • Saját módszereim
Népszerű

3x6 Hetes Prémium Konzultációs Program
3 alkalmas bérlet

468
396 EUR ~152.000 HUF
 • 3x6 hetes program
 • Heti 1 alkalom minikonzultáció
 • Heti 1 alkalom kérdezz-felelek
 • Élelmiszer lista
 • Receptek, tippek, trükkök
 • Személyre szabott étrend
 • Ásványi anyag beállítás
 • Étrendkiegészítők beállítása
 • Étrend finomhangolás
 • Saját módszereim
Kedvezmény!

6x6 Hetes Prémium Konzultációs Program
AJÁNDÉK 6 hét!

936
780 EUR ~299.000 HUF
 • 6x6 hetes program
 • Heti 1 alkalom minikonzultáció
 • Heti 1 alkalom kérdezz-felelek
 • Élelmiszer lista
 • Receptek, tippek, trükkök
 • Személyre szabott étrend
 • Ásványi anyag beállítás
 • Étrendkiegészítők beállítása
 • Étrend finomhangolás
 • Saját módszereim
Kedvezmény!

6 Hetes Prémium Konzultációs Program

156 EUR ~59.990 HUF
 • 6 hetes program
 • Heti 1 alkalom minikonzultáció
 • Heti 1 alkalom kérdezz-felelek
 • Élelmiszer lista
 • Receptek, tippek, trükkök
 • Személyre szabott étrend
 • Ásványi anyag beállítás
 • Étrendkiegészítők beállítása
 • Étrend finomhangolás
 • Saját módszereim
MEGTELT

3x6 Hetes Prémium Konzultációs Program
3 alkalmas bérlet

468
396 EUR ~152.000 HUF
 • 3x6 hetes program
 • Heti 1 alkalom minikonzultáció
 • Heti 1 alkalom kérdezz-felelek
 • Élelmiszer lista
 • Receptek, tippek, trükkök
 • Személyre szabott étrend
 • Ásványi anyag beállítás
 • Étrendkiegészítők beállítása
 • Étrend finomhangolás
 • Saját módszereim
Kedvezmény!

6x6 Hetes Prémium Konzultációs Program
AJÁNDÉK 6 hét!

936
780 EUR ~299.000 HUF
 • 6x6 hetes program
 • Heti 1 alkalom minikonzultáció
 • Heti 1 alkalom kérdezz-felelek
 • Élelmiszer lista
 • Receptek, tippek, trükkök
 • Személyre szabott étrend
 • Ásványi anyag beállítás
 • Étrendkiegészítők beállítása
 • Étrend finomhangolás
 • Saját módszereim
Kedvezmény!

VAGY VEDD MEG AJÁNDÉKBA!

Párodnak, barátaidnak vagy az ismerőseidnek!

ÖSSZEFOGLALVA A FONTOS INFORMÁCIÓK A PROGRAMRÓL

Kezdés: 1-jén, és a program 6 héten át tart.
A jelentkezés után a program megnyitása előtt pár nappal kapod meg a tájékoztató levelet emailben.
Úgy tervezz, hogy 1-jén tartom a programnyitó meetinget, aminek az időpontját az első levélben kapod meg
(általában 17.00-19.00 között szokott kezdődni).

Helyszín: Online tér!
6 alkalommal 15 perc egyéni minikonzultáció, és
6 alkalommal 60 perc csoportos kérdezz-felelek.
Folyamatos kérdezési lehetőség Fb csoporton belül
Jelentkezési határidő: A létszám beleltéig. A program indulást követően még 5 napon belül tudsz csatlakozni,
ha van szabad hely.
A PROGRAMBA MAXIMUM 18 FŐ CSATLAKOZHAT! Jelentkezz most, hogy ne maradj le!
Telt létszám esetén csak előregisztráció lehetséges,
a következő csoporthoz.

TUDTAD, HOGY EGY ÉLETMÓD PROGRAM ENNEK A TÖBBSZÖRÖSÉBE KERÜL?!

ŐSZINTÉN SZÓLVA ENGEM LESOKKOLT, AMIKOR MEGNÉZTEM, HOGY MÁSHOL MENNYIBE KERÜL…

CSATLAKOZZ A TÖBB EZER SIKERES ÉLETMÓDVÁLTÓHOZ, AKIK SIKERESEN HASZNÁLJÁK A MÓDSZEREIMET!

Iratkozz fel a várólistámra és megkapsz tőlem 5 bomba módszert ajándékba!